Cadeaubon motorrijles

Cadeaubon motorrijles

» Ontvangst koffie/thee 
» Gratis gebruik motorpak
» Theoretische uitleg
» Zelf rijden op het oefencentrum
» Nabespreking

€ 63,50

Het blijft lastig, een leuk cadeau voor iemand vinden. Herkenbaar? Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen! Bij ons vindt u die leuke cadeaubon die bij u (en de ontvanger) past.

Bestellen

Voor het bestellen van uw cadeaubon kunt u kiezen uit een aantal mogelijkheden. Op het bestelformulier kunt u aangeven hoeveel bonnen u wilt hebben en waar de bonnen naar toe gestuurd moeten worden. De bonnen worden altijd in een blanco envelop verstuurd.

Reservering maken

De ontvanger van de cadeaubon kan zelf contact met ons op nemen voor het verzilveren van de bon. We stellen dan in overleg een passende datum en tijd vast.

Basis cursus

Door het bestelformulier in te vullen kunt u een cadeaubon aanvragen. Ook kunt u hierop aangeven hoeveel uren u wenst. Na verzenden van het bestelformulier ontvangt u een ontvangstbevestiging op uw emailadres. Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag uw factuur klaar te zetten op uw persoonlijke inlogpagina. Vervolgens ontvangt u de inlogcode. Na betaling van de factuur wordt de cadeaubon naar het door u opgegeven adres gestuurd. De cadeaubon is één jaar geldig.

Begeleiding

De motorrijles wordt gegeven door een ervaren docent van het Verkeersopleidingscentrum. De docent zorgt ervoor dat de cursist optimaal begeleid wordt. De onderdelen van de les worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld.

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u een cadeaubon voor één van onze cursussen bestellen. Na het versturen ontvangt u een ontvangstbevestiging. Na controle ontvangt u de inlogcode voor betaling en na betaling wordt de cadeaubon naar het door u opgegeven adres verstuurd. De ontvanger van de cadeaubon kan zelf contact met ons opnemen voor het verzilveren van de cadeaubon.

Locatie: VOCF Slipbaan is alleen aanwezig in Leeuwarden.

U heeft de mogelijkheid om de naam van de ontvanger op de cadeaubon te laten zetten.

De cadeaubon kan op een ander adres afgeleverd worden. De adres gegevens kunt u hieronder invullen.

  • informatie
  • bestellen