Slipcursus Motor Friesland

Bij Slipcursus.nl leert u in één dag uw motor door middel van een slipcursus onder controle te krijgen en te houden. Het belangrijkste doel van de slipcursus voor de motor is dat u leert hoe te handelen wanneer uw motor in de slip raakt en hoe u dit kunt voorkomen.

Slipcursus Motor Friesland

De slipcursus voor de motor is voor elke motorrijders van elk niveau een echte aanrader. In het dagelijks verkeer liggen veel gevaren op de loer, die u met de juiste kennis en ervaring echter uitstekend kunt voorkomen. U leert tijdens een slipcursus voor de motor in Friesland hoe u een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. U verbetert uw reactievermogen en belangrijke rijtechnieken, zodat u altijd veiliger rijdt. De slipcursus voor de motor kan op verschillende plaatsen in Nederland plaatsvinden, voor een slipcursus motor in Groningen kunt u contact met ons opnemen.

Wat leert u zoal?

Vooral technieken waarmee u een slip kunt voorkomen of corrigeren. Zo blijft u onder alle omstandigheden baas over eigen voertuig en kunt u ongevallen voorkomen. Tijdens een slipcursus motor in Friesland ervaart u de mogelijkheden van uw motor.
Het Verkeersopleidingscentrum is gespecialiseerd in alle soorten slipcursussen. Door middel van diverse ondergronden kunnen verschillende situaties nagebootst worden. Tijdens een slipcursus kunt u ervaren hoe het is om met een voertuig in de slip te raken maar ook hoe u dit kunt voorkomen en kunt herstellen.

Slipcursus motor Friesland

De slipcursus motor wordt op speciaal aangepaste motoren van het opleidingscentrum verzorgd. De motoren voor de slipcursus motor in Friesland hebben zijwielen en een abs-systeem dat in- en uitgeschakeld kan worden. Motorkleding is een vereiste. Wanneer u niet in het bezit bent van motorkleding, kunt u deze ook bij ons huren.

Begeleiding slipcursus motor

De slipcursus wordt gegeven door ervaren docenten van het Verkeersopleidingscentrum in Friesland. De docent zorgt ervoor dat elke cursist optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de slipcursus bestaat, worden efficiënt behandeld. Op deze wijze krijgt iedereen ruimschoots de mogelijkheid om zich de stof eigen te maken.

De slipcursussen worden verzorgd op het Verkeersopleidingscentrum Friesland. Ook bieden wij diverse arrangementen en cursussen aan op andere locaties. De reservering van deze slipcursus gaat in onderling overleg met u.

Slipcursus motor dagdeel 3 uren
Slipcursus motor dagdeel 3 uren

» Ontvangst koffie/thee
» Noodstop zonder abs
» Noodstop met abs
» Achterwielslip
» Voorwielslip
» Uitwijk oefening
 

€ 138,00
Verhoogde motorrijvaardigheid
Verhoogde motorrijvaardigheid

» Ontvangst koffie/thee 
» Evenwichtsoefeningen
» Bochtentechniek
» Remmen/noodstop
» Motorspeeltuin
» Obstakel rijden 
 

€ 115,50
Slipcursus motor & VMT aanbieding
Slipcursus motor & VMT aanbieding

» Ontvangst koffie/thee
» Dagdeel anti-slipcursus motor
» Dagdeel VMT
» Inclusief lunch
» Evaluatie
» Certificaatuitreiking
 
 

€ 204,50