Shooting games & zenuwspiraal

Shooting games & zenuwspiraal

» Ontvangst koffie/thee 
» Bespreking arrangement
» Zenuwspiraal
» Pauze
» Shooting games
» Nabespreking & afsluiting

€ 29,50

Shooting games & zenuwspiraal 2 uren Shooting games & zenuwspiraal 3 uren Shooting games & zenuwspiraal 4 uren
€ 29,50 per persoon € 39,50 per persoon € 49,50 per persoon

Shooting games

Handboogschieten is een heerlijke, uitdagende activiteit om even helemaal te ontspannen door geconcentreerd bezig te zijn. Begeleid door een gekwalificeerde instructeur en onder het waakzame oog van uw collega's of familie en vrienden probeert u de pijl midden in de roos te schieten. Onze gebruiksvriendelijke handbogen maken van iedereen een echte handboogschutter. De uiteinden van de werparmen krullen in ongespannen toestand naar voren voor het beste resultaat. Voorafgaand aan en tijdens het handboogschieten vertelt de instructeur u alles over de beste techniek. Naast de handboog kunt u ook kennismaken met de blaaspijp. Ook hierbij wordt u ondersteund door een kundige instructeur.

Zenuwspiraal

Voor dit zenuwspiraal spel zijn echt stalen zenuwen nodig. 2 Vuistdikke buizen, meer dan manshoog, zeker 2,50 meter lang en veel wendingen maken van deze variant een ongekende ervaring. Beweeg het metalen oog langs het stalen frame zonder dit aan te raken. De zoemer vertelt u of het goed gaat! Omdat het spel met 2 personen tegelijk begint, ontspint zich een spannende strijd. Dit spel is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje om tegen elkaar te strijden en te ontdekken wie zenuwen van staal heeft en het meest stressbestendig is.

Voor wie is het arrangement geschikt?
Het arrangement is geschikt voor particulieren en bedrijven. Op aanvraag zijn er speciale arrangementen te organiseren. Voor bedrijven hebben wij specifieke programma's, de programma's kunnen eventueel aangepast worden aan uw wensen.

Begeleiding
De activiteiten worden begeleid door ervaren medewerkers van het Verkeersopleidingscentrum. De medewerkers zorgen ervoor dat elke deelnemer optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de activiteiten bestaan, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. Op deze wijze krijgt iedereen ruimschoots de mogelijkheid om aan de activiteiten deel te nemen.

Tijdens de activiteiten wordt er gewerkt met een roulatiesysteem. Er nemen meerdere personen per voertuig deel aan de activiteit. Op deze manier wordt ook ervaren hoe het is om diverse activiteiten op de passagiersstoel of achterin mee te maken.

Arrangement is op basis van minimaal 10 personen. Bij minder dan 10 personen maken wij een offerte op maat. Voor dagarrangementen maken wij een offerte op maat. 
Staat uw arrangement er niet tussen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven zijn exclusief BTW.

  • Informatie
  • Offerte